Kundecases

Scratcher har allerede hjulpet mange virksomheder til mere effektiv indsamling af leads og permissions. Vi er stolte af at vise de flotte resultater frem, og er klar til at hjælpe din virksomhed som den næste.
Opret gratis konto

+ 500.000 leads

Har vores kunder sammenlagt opnået og nye kommer til hverdag

Gns. 40% konvertering

Kvalitetsindhold i kampagnerne sikre vores kunder høj konvertering

+ 100 kunder

Vi er super stolte over at have +100 kunder

Kundecases

Vores kunder skaber fantastiske resultater

Vi har samlet en række konkrete eksempler på hvordan Scratcher har hjulpet virksomheder til at samle leads og permissions samt bidraget til en masse trafik og salg på de forskellige shops og fysiske butikker.

Kontakt os Prøv det gratis

Scratcher er for alle

Som det fremgår af vores cases, spænder brugen af Scratcher bredt. Bureauer, butikker og webshops har alle opnået resultater med vores skrabespil.

Leads og permissions

De forskellige kampagner har udløst høje konverteringsrater samt flere tusinde nye e-mail permissions og leads. Se eksemplerne nedenfor.

Trafik og salg

Ydermere har Scratcher bidraget med flere besøgende på webshops eller i fysiske butikker, og dermed åbnet op for salget af flere produkter til målgruppen.

Book en gratis præsentation

Brug 30 minutter på at tale med os om hvordan Scratcher kan hjælpe din virksomhed. Book en tid på nedenstående link og vælg en dato der passer dig. Besvar spørgsmålene i bookingen, så vi har muligheden for at indhente viden om din virksomhed. På den måde får du mest muligt ud af præsentationen.

book nu

Scratcher er værktøjet til dig der vil markedsføre din virksomhed på en sjov, anderledes og billig måde til nye og eksisterende kunder.

opret en gratis konto Kontakt os