Bliv bureaupartner med Scratcher

Det er en kendsgerning, at man bliver distraheret af læsbart indhold på en side, når man betragter dens layout. Meningen med at bruge Lorem Ipsum er,
Kontakt os
Bureau aftale

Få en attraktiv bureau aftale med Scratcher. Aftalen indebære oplæring, rådgivning, sparring, materialer, bonus program, teknisk hjælp, support både telefonisk, mail og chat.

Gratis test kunde

Har du ikke prøvet Scratcher før, så tilbyder vi dig en gratis testkampagne sammen med en af dine kunder. Vi hjælper dig og din kunde fra start til slut.

Fast konsulent

Vi skal sammen skabe de bedste kampagner for dine kunder og her vil din faste konsulent stå til rådighed og hjælpe både jer og kunden.

Information

Client manager tool

Få adgang til vores client manager tool og styr alle dine kunders kampagner fra din egen konto. Vi har gjort det nemt for dit bureau at håndtere alle elementer på de forskellige kampagner, og din kunde samtidig har adgang til deres kampagner.

Kontakt os Opret konto
Information

Du har de kreative evner - vi har værktøjet

Content is king og vores værktøj er ikke nok til at få stor succes. Design og kommunikation er forskellen på en succesfuld kampagne og en mindre god kampagne. Dit bureau kender jeres kunder og kan på den måde tilpasse mulighederne med Scratcher til den enkelte kunde.

Se funktioner

Scratcher er blevet omtalt i

Få en bureau konto

Kom hurtigt i gang som bureau partner. Ansøg i dag og få svar indenfor 24 timer. Inden vi aktiverer kontoen tager vi et skype eller fysisk møde hvor vi introducerer jer for alle mulighederne i bureau aftalen.

Kontakt os
Bliv certificeret bureau partner

Det kræver lidt at blive certificeret bureau partner, men når du først er blevet det, er der en masse attraktive fordele for dit bureau. Kontakt os og hør mere om hvordan du kan blive certificeret bureau partner.

Kontakt os
Bureau kursus

Gratis bureau kursus

Kom på gratis bureau kursus hvor du har mulighed for at tage 2 personer med på et heldagskursus. Kurset er inkl. undervisning, mad og drikke. Vi kan garantere jer, at når i går fra kurset denne dag, så er i 100% klædt på til at tage fat i jeres kunder med viden i ellers ikke ville kunne få.

Deltag Kontakt os

Scratcher er værktøjet til dig der vil markedsføre din virksomhed på en sjov, anderledes og billig måde til nye og eksisterende kunder.

opret gratis konto nu Kontakt os