Blog

Follow and get ideas and the latest news.

Digitale spil hitter: Softwarevirksomhed rider på voksende marketingtrend

Digitale spil som aktiveringsværktøj er på grund af høje konverteringsrater gået fra at være gøgl til en prioriteret marketingsaktivitet.Softwareudvikler stiller gamification-platform til rådighed for marketingfolk og bureauer.

Read more
Er din e-mail database klar til GDPR

I maj 2018 træder den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) i kraft. Den nye lovgivning vil påvirke enhver virksomhed eller organisation, der bruger personoplysninger tilhørende EU-borgere.

Read more
Online marketing skal nytænkes efter ny datalovgivning i 2018

Fra maj 2018 træder EU’s nye persondataforordning i kraft. Det er en vigtig lovgivning, som din virksomhed er nødt til at sætte sig ind i, især når det kommer til marketing overfor forbrugerne.

Read more
Artikel om Cobb Grill på markedsføring.dk

En kampagne i form af et digitalt skrabespil gav grilldistributøren Cobb en konverteringsrate på intet mindre end 34 procent. "Og så var det endda meget nemt", lyder det fra den ansvarlige.

Read more
Artikel om Frøken Ost på markedsføring.dk

Detailforretningen Frøken Ost fik et reklamehit med en lille investering på et digitalt skrabespil. Det blev bl.a. til 1.721 nye abonnenter på butikkens nyhedsbrev på en uge.

Read more
Datasegmentering med spilkampagner

Sender I også nyhedsbreve og direct-mail kampagner ud til en bred målgruppe? Så er der en mere effektiv måde at gøre det på, der kan skabe endnu højere konvertering.

Read more
E-mail marketing skaber kunderelationer og resultater på bundlinjen

E-mail marketing er en genial og relevant måde at lave online markedsføring på. I takt med at digitale løsninger bliver mere og mere udbredt, så er e-mail marketing blevet en af de bedste måder at engagere og aktivere dine kunder på.

Read more
Billig og effektiv leadgenerering via spilkampagner

Indenfor online markedsføring tales der ofte om leadgenerering, og hvor vigtigt det er for din virksomhed.

Read more
Gamification engagerer dine kunder på en ny måde

Gamification er det helt nye buzzword indenfor markedsføring i disse år. Måske du kender begrebet fra spil- og computerverdenen, hvor det er kendetegnet ved spiluniverser og finurlige karakterer.

Read more
Online julekalender: skræddersy dine kampagner til årstiden

Hos Scratcher kan du skræddersy dine egne konkurrencer og kampagner. Det betyder også, at du kan skræddersy dem efter årstiderne

Read more
Scratch dig til en stærkere markedsføring med skrabelod

Skrabelod hos Scratcher er ikke bare et skrabelod. Det er et enestående og innoverende digitalt markedsførings- værktøj.....................

Read more
Artikel i Viborg Stifts Folkeblad

Underholdende digitale gimmicks er populære blandt webkunder. Men på grund af prisen ses de ofte kun i de store brands' markedsføring. Det vil den digitale iværksætter Henrik Lund lave om på.

Read more
Læs mere om Scratcher fra artikel i Børsen

Henrik Lund har brugt en halv mio. kr. og fem måneder på at udvikle et digitalt skrabelod, som skal give virksomheder mulighed for at markedsføre sig på anderledes vis.

Read more

Scratcher is the tool for you if you want to market your business in a fun, different and inexpensive way for new and existing customers.

Create a free account Learn more about Scratcher